05-09-2022

Nieuwe naam NPS Diesel

Terug naar het overzicht

Vanaf vandaag, maandag 5 september, gaat NPS Diesel onder de naam NPS Driven verder. Met dezelfde passie voor innovatie en om klantbehoeften van passende oplossingen te voorzien. Echter met nieuw elan gericht op de toekomst. 

 

News logo

 

Vertrouwd
Onveranderd blijft het leveren van dieselmotoren, generatoren, onderdelen, opleidingen, engineering en service. Alles onder één dak voor onze klanten waar ook ter wereld. 

Gedeelde toekomst
We staan allemaal voor de uitdaging om de impact op het milieu te verminderen. Als bedrijf is NPS altijd gefocust geweest op onze duurzame prestaties en toekomstbestendige productlijnen. Voor NPS Driven staat buiten kijf dat duurzaamheid verankerd is in haar strategie. Zo werken ze momenteel aan de ontwikkeling en toepassing van waterstof voor verbrandingsmotoren.

Ontwikkeling
Van leverancier van onderdelen, naar partner in het reduceren van emissie, naar inspirator voor schone energie. Zonder het belang van diesel voor nu tekort te doen, is NPS klaar voor de toekomst. Een logische stap in de ontwikkeling van de organisatie in een veranderende wereld.

Kijk voor meer informatie op de website www.npsdriven.com

Ander nieuws

01-07-2018 Lumipol Holding, nieuwe investeerder Avular
Lees meer

01-01-2018 Lumipol Holding neemt Diesel Equipment Trading (DET) over
Lees meer

06-02-2019 Fusie Solfic en Xeamos
Lees meer